Željka Jovetić je lažni socijalista u službi interesa SDA

0
605

U prethodnom periodu mnogo toga moglo se pročitati u medijima o različitim akterima koji su dio lažne ekološke i dobro organizovane grupe koja dirigovana iz Jajca i Sarajeva sabotira interese Republike Srpske u opštini Jezero.

Međutim niko ne upada u oči toliko koliko odmetnuta odbornica Socijalističke partije Željka Jovetić sa suprugom Mićom Jovetićem.

Dok suprug Mićo, inače dugogodišnji taksista, tek od nedavno legalno taksira, supruga i odbornica Željka Jovetić navodno vodi ilegalni frizerski salon u porodičnoj kući. Dodajmo tome glasine da ovaj bračni par  u svom posjedu navodno ilegalno drži i lokalnu autopraonicu koja nigdje nije registrovana.

Kao što se iz priloženog vidi gaženje Republike Srpske i njenih zakona ovom bračnom tandemu nije ni najmanje strano, pa ne treba ni da nas čudi što su politički i operativno važan dio organizovane grupe lažnih ekologa, koji se inače oglašavaju putem FB stranice “Stop rudnicima u dolini Plive”.

Prema našim saznanjima ovaj bračni par ima itekako velikog udjela u kreiranju laži koje se plasiraju putem pomenute stranice i bez sumnje u plasiranju mnogih lažnih informacija na ličnom nivou koje su puštane u javnost tokom prethodnih godinu dana.

U lokalnim kafanama već neko vrijeme kruže glasine da je taksista Mićo u veoma dobrim odnosima sa aktivistima SDA i drugim operativcima sarajevske službe, koji preko Jajca i priče o “ekološkoj katastrofi”, destabilizuju opštinu Jezero i načelnicu Snežanu Ružičić koja je inače kadar SNSD-a.

Ne trebamo pominjati činjenicu da Jovetići isključivo ljetuju na luksuznim hrvatskim ljetovalištima i uživaju u blagodetima najelitnijih hrvatskih plaža.

I tako, dok supruga Željka u lokalnoj skupštini glasa protiv srpskih interesa i u korist bošnjačkog elementa, koji u narednih 10-20 godina aktivno planira i predviđa muslimansku većinu u Jezeru, suprug Mićo prevozi arapske turiste i pomaže u jačanju organizovane grupe koja je pod direktnom kontrolom Edina Keljalića, inače veoma moćnog bošnjačko-švedskog biznismena, koji pokušava da ostvari što veću moć u Jezeru i što snažnije veže bošnjačko-arapske, kako političke i nacionalne, tako i privredne interese (nauštrb srpskih).

Nažalost državne institucije i vodeći lideri još uvijek ne uviđaju koliko je situacija u opštini Jezeru postala kancerogena, niti koliko je ozbiljna po opstanak Republike Srpske, jer nisu samo bošnjački operativci upleteni u lažnu ekološku predstavu, već kao što vidimo tu su i pojedinci koji nažalost pripadaju srpskom narodu.

Situacija u Jezeru je vanredna i veoma simptomatična, i zato sve dok institucije Republike Srpske ne stave tačku na opstrukcije i inostrano uplitanje u privrednu politiku opštine Jezero situacija se neće smiriti, niti će lažni ekolozi zaustaviti svoje antisrpsko djelovanje.

Republika Srpska pod hitno mora stati iza građana opštine Jezero i svih drugih opština gdje se osjeti smrad velikobošnjačke agresije.

Ostavite komentar