ŠKORO: Kekin je uzeo za koncert u Zagrebu četiri puta više para od mene

0
340

Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, rekao je večeras u HTV-ovom Dnevniku, komentirajući drugi krug lokalnih izbora, kako će se 30. svibnja dogoditi “jedan referendum”.

“Između toga žele li Zagrepčani da ih vodi, ne znam, aktivist ljevice ili da to radi netko tko dolazi iz poduzetničkih demokršćanskih voda”, rekao je Škoro.

Na pitanje o tvrdnjama njegova protukandidata Tomislava Tomaševića (Možemo!), koji je u prvom krugu osvojio najviše glasova, da se Škoro uglavnom bavi napadima na njega te optužbama za kampanju straha i huškačku retoriku, Škoro je odgovorio kako se radi o zamjeni teza te da ne hoda on okolo sa stisnutom šakom.

“Ovo sigurno nije simbol mira. To radi netko drugi, to rade oni. Mene se nitko ne boji. Ne prijetim ja zaposlenicima Holdinga, Grada Zagreba, da ćemo ih otpustiti, da moraju dati mandate na raspolaganje… To je njihova inverzija teza. Pritom, ako se netko nekoga boji, ja se slažem – oni se boje mene u drugom krugu jer sam ja njihova noćna mora”, poručio je Škoro.

Škoro je rekao kako ga je jako povrijedilo što su, kako je rekao, neki dan ničim izazvani rekli da je Grad Zagreb bankomat HDZ-a i njega.

“Moj bankomat? Ja kada sam, primjerice, svirao za Grad Zagreb, za Dan hrvatskih zagrebačkih branitelja, ja sam naplatio s 15 glazbenika 67.000 kuna s PDV-ov, dok je, recimo, njihov Mile Kekin godinu dana poslije za njih petoricu uzeo 240.000 kuna”, rekao je Škoro.

Škoro je rekao da je Tomašević dobio 20 posto glasova ukupnog broja birača te da je na njemu da animira sve one koji do sada nisu izašli, a one koji su izašli da povedu barem još jednoga sa sobom.

(index.hr)

Ostavite komentar