“Biramo najuređenije”: “Bemi” specijalno priznanje za najuređenije dvorište

0
194

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka dobila je specijalno priznanje za najuređenije dvorište privrednog subjekta u okviru ovogodišnje akcije u organizaciji Grada Banjaluka „Biramo najuređenije“, koja je uspješno završena.

Marinko Umičević, tehnički direktor “Beme”, koji se zajedno sa svojim radnicima redovno brine o izgledu dvorišta i kruga ove uspješne fabrike, rekao je da je Gradska uprava prepoznala njihov trud i društvenu odgovornost, te je „Bema“ dobitnik ove specijalne nagrade.

“Na svakom koraku u krugu fabrike dočekaće vas cvijeće, cipela na ulazu u fabriku postaje prepoznatljivo mjesto za fotografisanje na putu ka Banj brdu. Osim toga, tvornica je kao društveno odgovorna firma u poslijepodnevnim časovima ustupila svoj privatni parking za sve sugrađane koji žele da prošetaju do Banj brda. Takodje, postavili smo koš za najmlađe koji u ovom dijelu grada nemaju igralište”, rekao je Umičević.

On se zahvalio Gradskoj upravi za dobijeno priznanje, te dodao da ovakvim odnosom “Bema” pokazuje da se brine za svou okolini, te je iskoristio priliku da pozove i druge da učine isto, kada je u pitanju životna sredina i svoj životni ili radni proctor.

(N.Sp)

 

Ostavite komentar