ISO standardi: “Bemi” potvrđen vrhunski kvalitet u poslovanju

0
183

Tvornici obuće “Bema” Banjaluka, na čijem je čelu uspješni privrednik Marinko Umičević, obnovljen je sertifikat Sistema menadžmenta kvaliteta prema zahtevima standarda ISO 9001:2015, čime je ova uspješna firma samo potvrdila kvalitet svog poslovanja, a na ponos Banjaluke i  privrede Republike Srpske.

Umičević je u izjavi za banjaluka.net rekao da je ponosan na ovo dostignuće, te pojasnio da je nezavisna eksterna provjera Integrisanog sistema menadžmenta kvaliteta od strane sertifikacijskog tijela “TÜV nord cert GmbH”, na osnovu rezultata audita, ocjene i odluke o sertifikaciji potvrdila je da Tvornica obuće “Bema” primjenjuje sistem upravljanja u skladu sa zahtjevima i standardima ISO 9001:2015.

“Provjerom je obuhvaćen cijeli sistem, svi procesi i sve organizacione cjeline u kompaniji, nakon čega je audit tim iznio pohvale za naš Sistem”, potvrdio je Umičević.

Zahvaljujući uspješnom provođenju Sistema kvaliteta, Tvornica obuće “Bema” je potvrdila da je kao organizacija svjesna uloge i značaja kvaliteta u zadovoljenju svih zahtjeva, potreba i očekivanja kupaca.

“Ovim je obnovljen sertifikat iz 2018 godine, a usklađenost sa standardnom biće ocjenjivana u trogodišnjem periodu važenja sertifikata”, rekao je Umičević, koji je načelu ove uspješne poslovne price, koja je izrasla u istinskog privrednog giganta Banjaluke i cijele Republike Srpske, na čemu ne želi stati već teži da se dalje razvija kroz domaću proizvodnju.

(N.Sp.)

 

Ostavite komentar