Obilježen “Dan Telekoma Srpske”: Umičević u društvu sa tri istinske dame

0
175

Dan “Telekoma Srpske” svečano je obilježen u sportskoj dvorani „Centar“ u Banjaluci, a tim povodom simbolično je u rad puštena novu aplikacija m:universe uz pomoć koje mladi naraštaji mogu učiti o srpskoj istoriji i naslijeđu koje su ostavili naši naučnici, pisci i umjetnici.

Obilježavanju “Dana Telekoma Srpske” prisutovale su brojne zvanice iz privrednog, sportskog i javnog života, među kojima je bio i Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema”. U neformalnom dijelu ove gala večeri nastupila je Jelena Tomašević i Big Bend RTS-a I svi su se složili da je to bila manifastacija koju grad Banjaluka do sad nije doživio.

“Svečanost je uljepšala i uveličala predsjednica RS Željka Cvijanović koja je na dolasku dobila aplauz i cijela dvorana je ustala da pozdravi budućeg člana Predsjedništva BiH. Mi smo iskoristili momenat da se uslikamo sa tri anđela, predsjednicom RS Željkom Cvijanović, generalnom direktoricom “Telekoma Srpske” Jelenom Trivan i ministarkom za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Darijom Kisić Tepavčević”, rekao je Umičević koji nije krio oduševljenje organizacijom ove manifestacije.

Na ovoj večeri, između ostalih, u društvu sa Umičevićem bili su i predstavnici rukometa, direktor ŽRK “Borac” Darko Savić, direktor RK “Borac mtel” Vladimir Branković, potpredsjednik RK “Borac” Vedran Škoro, kao i predsjednik OK “Borac” Aleksandar Dakić. Proslavi je prisustvovao i generalni direktor “Telekoma Srbije” Vladimir Lučić.

“Nezaboravno veče, gdje smo razgovorali i o podršci sportu. Još jednom čestitam Dan “Telekoma Srpske” i idemo dalje u nove radne pobjede”, dodao je Umičević, koji osim što je uspješan privrednik, veliki i neizbrisiv trag ostavlja i kao sportski radnik, dok njegova humanost i dobra djela nemaju granice.

(N.Sp.)

 

Ostavite komentar