Severina u Brčkom htjela da nastupi u ukrajinskim bojama, nisu joj dopustili, pa obukla sivu trenerku

0
210

Koncert Severine na Trgu mladih u Brčkom izazvao je brojne reakcije nakon što je nastupala u trenerci.

Međutim, popularna Seve za koncert pripremila je posebne kostime kojima je trebala odati počast ljudima u Ukrajini, ali je bila primorana promijeniti odjeću.

Naime, hrvatska pjevačica i njen tim u ponedjeljak naveče u Brčkom su trebali nastupati u trenerkama u bojama ukrajinske zastave, ali to nisu uradili.

Lokalni portal piše da je Severina u Brčko stigla u posebnom autfitu, ali da se na sceni ipak pojavila u običnoj trenerci.

Kako kaže sama Severina, stajling kojim je trebala skrenuti pažnju na rat u Ukrajini, spriječili su lokalni političari.

– Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni tačne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenerci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta – napisala je ona.

– Cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenerke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenerka – navela je.

Potom je objavila fotografije u trenerkama u bojama zastave Ukrajine da potvrdi napisano, prenosi Klix.

Severina je koncert u Brčkom održala u trenerci što se nije svidjelo javnosti, a njen autfit je izazvao lavinu negativnih komentara. Međutim, vrlo brzo javnost je saznala i razlog Severininog pojavljivanja u trenerci na koncertu.

(Srpskainfo)

Ostavite komentar