Trivićeva koristi „kočijaški“ riječnik i ne zaslužuje da predaje studentima

0
352

Jelena Trivić, koja je bila kandidatkinja PDP-a za predsjednika RS, i koja je ubjedljivo izgubila od novog predsjednika RS Milorada Dodika, potpuno je izgubila svoj politički kredibilitet, a svojim posljednjim izjavama u kojima protivkandidata na izborima naziva ološem i lažovom i u kojima psuje, što je nezapamćeno na ovdašnjoj političkoj sceni, dovela je u pitanje i svoj lični, ljudski kredibilitet, ali i dostojanstvo.

Naime, isijavajući toliku mržnju, etiketirajući izborne pobjednike i predstavnike većinske volje naroda, te koristeći takve „kočijaške“ riječi i izgovarajući takve bljuvotine koje ne priliče jednoj ženi, pa bila ona i Jelena Trivić, pokazala je da je riječ o potpuno isfrustriranoj osobi, koja ima ozbiljnih mentalnih poteškoća i koja je zrela za ozbiljno psihijatrijsko liječenje, na kojem je u vremenu iza nas već i bila.

Apsolutno je nevjerovatno da majka i žena u političkoj borbi ide toliko daleko da kao izborni gubitnik kune, proklinje i naziva najpogrdnijim riječima svog protivkandidata koji ju je ubjedljivo pobijedio na izborima, što su priznali svi izborni učesnici, posmatrači i Evropska unija, osim nje, koja sada pokazuje svoje pravo lice, i bukvalno se pretvorila u „mahalušu“. Zbog svega toga, postavlja se logično pitanje, da li Trivićeva koja više neće biti na političkim funkcijama, uopšte zaslužuje da bude univerzitetska profesorica, obzirom da svojim riječnikom posljednjih dana izaziva gađenje većine stanovništva u Republici Srpskoj, a posebno studenata koje ta i takva Jelena Trivić treba da uči ekonomiji i da im drži predavanja.

„Lično smatram da je Jelena Trivić od te izborne noći pa sve do danas pokazala da je veliki manipulator, da je željela da izazove sukobe među srpskim narodom, te da se koristi najprizemnijim riječnikom koji ne priliči jednoj profesorici Ekonomskog fakulteta. Mnogi su mišljenja da je zaslužila da bude bar neko vrijeme odstranjena sa fakulteta, kako svoje negativne frustracije ne bi prenosila na studente, na mlade ljude koji su ovdje došli da nešto nauče, a ne da se od nje uče mržnji, pohlepi i drugim gadostima“, rekao je jedan od profesora Banjalučkog univerziteta, koji iz razumljivih razloga nije želio da mu otkrivamo ime.

Inače, Trivićeva se mjesecima, a o čemu smo u više navrata informisali javnost, nalazi u teškom psihičkom stanju, te je više puta viđena javno kako pije šaku tableta za živce, samo kako bi ublažila psihičke probleme. Tu svoju „terapiju“ iz pune šake lijekova koristila je i na svom propalom mitingu ispred RTRS-a kada je iznijela niz laži na račun vlasti u Republici Srpskoj, te pokazala izuzetno visok nivo mržnje prema svom narodu, te izrekla niz pogrdnih riječi koje ne priliče bilo kome, a ne jednoj ženi. Ona je i ranije bila viđana kako na skupovima tokom predizborne kampanje pije te jake tablete i rakiju, što je dovodilo do totalnog ludila, dezorjentisanosti, pa često nije znala ni šta priča okupljenom narodu.

 

Ostavite komentar