Kamin od prirodnog kamena tradicionalno i unikatno rješenje za uređenje doma

0
314

Kamini su sve češći izbor vlasnika stanova i kuća. Zbog čarobnog šarma koji posjeduju, oni su centralna tačka doma.

Nije rijetkost vidjeti ni poslovne prostore, posebno restorane koji u nekom svom dijelu imaju kamin. Oni su jedan od najpopularnijih elemenata za ukrašavanje prostora, a zbog ekonomske isplativosti jedna su od opcija grijanja.

U današnje vrijeme kamini često imaju i dekorativnu funkciju. Oni plijene pažnju i daju dušu životnom prostoru. Prema nekim anketama popularnost kamina svakodnevno raste. Neki ih smatraju glavnim orjentirom pri projektovanju doma, dok ih neki gledaju kao dušu dnevnog boravka.

Prva asocijacija na kamin koja se javlja jeste da su izrađeni od kamena. To su oni kamini koji se uklapaju u gotovo svaki ambijent i enterijer.

Kamini od prirodnog kamena predstavljaju tradicionalno, jedinstveno i unikatno rješenje za uređenje vašeg doma.

Kompanija “BX kamen” iz Jajca po želji klijenata pravi otvorene i zatvorene kamine od prirodnog kamena, pa ukoliko su oni vaš izbor za ugradnju kamina donijeli ste odličnu odluku.

U stvaranju posebne atmosfere kamini od prirodnog BX kamena su nenadmašni bez obzira da li je riječ o lijepim trenucima s porodicom, večernjem druženju s prijateljima, gledanju omiljenog filma s društvom ili voljenom osobom… Osim ugodne atmosfere, romantike i estetike, prednost kamina je i to što je najprihvatljiviji oblik grijanja.

Još uvijek nije kasno da i vi počnete s planiranjem i radovima na kaminu kako bi već ovu zimu sa svojom porodicom mogli uživati u toplom ugođaju vatrice. Kontaktirajte “BX kamen” na broj telefona 063 943 981. Njihovu ponudu možete pogledati na sajtu kao i na fejsbuk i instagram profilu.

Ovaj predivan i funkcionalan komad stvoriće auru glamura, udobnosti i stila. Pored toga što će transformisati sobu svojim izgledom, kamin je i funkcionalan komad koji će pružiti toplinu vašem domu.

 

Ostavite komentar