O čemu se radi? Bez da trepneš – Novi hit izazov na društvenim mrežama osvaja poznate

0
188

Ovih dana na području naše zemlje, ali i naših susjeda, osvanuo je veliki broj bilborda sa poznatim ličnostima, čini nam se iz cijelog regiona. I ne, nije u pitanju najava za neko novogodišnje gostovanje, jer su to lica uglavnom mladih voditelja i glumaca. Nije nam bilo lako da ih odmah prepoznamo, jer su njihove oči u krupnom planu ispod kojih stoji samo jedan zanimljiv natpis  – bez da trepneš. I vidimo samo taj potpis i ništa više što je dodatno izazvalo pažnju i podstaklo znatiželju posmatrača.

Šta nam to ove mlade zvezde poručuju i koga najavljuju?

Pozvali smo odmah prvo lice sa bilborda koje smo prepoznali, a i kako ne bismo, kada je u pitanju jedno od najomiljenijih TV lica sa ovih prostora, lijepa voditeljka Dejana Rosuljaš.

Dejana ipak nije mogla da nam previše otkriva o čemu se radi zbog povjerljivosti ugovora koji je potpisala. Sa uzbuđenjem nam je samo poručila da se raduje novom početku, i da jedva čeka da predstavi interesantni projekat u kom će gledaoci uživati.

Harizmatična voditeljka dodala je da budemo još malo strpljivi jer će klupko ovih markentiških poruka uskoro početi da se odmotava te će nam biti potpuno jasno o čemu se zapravo radi.

Da enigma bude još veća, i na instagram mreži je pokrenut izazov pod istim heštegom – bez da trepneš.

Ni popularna dama sa instagrama Jelena Đokić, na ovoj socijalnoj platformi poznata po svom nalogu “Đokićeve ženke” nije odolela ovom trendu. Iako među njenim objavama svakodnevno plasira duhovite video klipove svoje porodice i prijatelja, ovoga puta je ovom sve aktulenijem izazovu odgovorila na malo drugačiji način. Uz taktove zastrašujuće muzike poput neke numere iz horor filma, Jelena, njen suprug i njihovo dvoje prijatelja pokušali su da što duže izdrže bez treptanja. A ko je odneo pobjedu, saznaćemo narednih dana kada na Jeleninom instagam profilu bude objavljen drugi deo ovog zanimljivog takmičenja.

I “instagrameri” iz Srbije takođe nisu odoleli ovom izazovu. Čuvena baka Dragica i njen unuk Marko, koji nas gotovo svakodnevno zasmejavaju na društvenim mrežama, na sebi svojstven način mjerili su vrijeme ko će duže zadržati poged bez treptanja.

I poznata porodica Ćalović koja na instagramu nalogu “Tatin dnevnik” ima više od sto hiljada pratilaca, uključila je u svoj svakodnevni digitani zapis života svoje četvoročlane porodice ovaj izazov.

Pošto niko ne želi da otkriva o čemu se to zapravo radi i šta se krije iza ovog slogana, preostaje da sačekamo novi talas poruka u kojima će biti više informacija o tome šta nam ova lijepa lica sa bilborda najavljuju i koja je veza sa novim hit izazovom – bez da trepneš na društvenim mrežama koji je osvojio veliki broj poznatih ličnosti.

Ostavite komentar